Don't Eat Brands 
glamping vikend

Don't Eat Brands vikend je antiteza življenju, ki ga vodijo besede več, še in hitreje. Je polnovredni vikend, namešan iz sestavin, ki jih v svoji izvorni obliki najdemo v naravi.

Čeprav je projekt zaživel kot kulinarčna pripoved, v kateri njegova ustanovitelja delita ideje za pripravo polnovrednih rastlinskih obrokov z manj sestavinami in enostavno pripravo, je zrastel iz želje da človeka povezuje z naravo in ga raje spodbuja v manj kot k več. 

Zato bo na krožnikih manj sestavin, a bodo te skrbno izbrane. Zato bo časa za pogovor manj, a bo časa za globoke vdihe in izdihe več. Zato bo premislekov manj, a bo časa za utelešenje več. 

Vabljeni na polnovredne rastlinske obroke, za katere pravijo, da gredo v slast tudi zapriseženim vsejedcem, na spanje ob nasadih hmelja, bosonogo hojo po rosni travi, prakse za utelešenje na svežem zraku, na globoke vdihe in ledene potope. 

Čakamo vas. 19. in 20. junija v Green Valley Glamping. 

Petra, Meta, Rok in Rudi.

PROGRAM
SOBOTA, 19. JUNIJ 2021

PROGRAM
NEDELJA, 20. JUNIJ 2021

ŠE NEKAJ ODGOVOROV NA VPRAŠANJA, KI BODO MOREBITI VZKLILA

Tehnikalije 

V primeru dežja se srečamo ob drugem času. Če vam ta ne bo ustrezal, denar seveda vrnemo.

Vikend je namenjen odraslim.

Vsaj teden dni pred dogodkom bomo z vami delili še podrobnejše napotke in informacije o izvedbi programa. 

PRIJAVE IN PLAČILO 

Cena dvodnevnega programa s hrano in nočitvijo je 175 eur/ osebo. 

Prijave sprejemamo na info@greenvalley.si. Na email vam bomo poslali predračun. Vaša udeležba bo potrjena s prejemom plačila na v predračunu naveden TRR.

Za morebitna vprašanja nam lahko pišete na info@greenvalley.si ali nas pokličete na 041 569 982. 

Hrana

Vsi obroki bodo sestavljeni izključno iz sestavin rastlinskega izvora. Vsi obroki bodo pripravljeni brez olja, brez glutena in dodanega sladkorja. V primeru alergij na oreščke ali druge sestavine rastlinskega izvora nam to sporočite ob prijavi.

Kuhal bo Rok Kordin, kreativec po profesiji in dolgoletni preizkuševalec receptov, ki je skupaj s partnerko Meto v zadnjem letu posvetil zasnovi in pripravi polnovrednih rastlinskih obrokov, ki so všečni brbončicam modernega človeka, so sestavljeni iz manjšega števila sestavin in jih lahko prav vsak enostavno in hitro pripravi za domačim kuhinjskim pultom. 

Nastanitve

Na voljo so lesene glamping kočure in večji glamping šotori. V kočurah je zakonska postelja ter možnost dveh dodatnih ležišč. V glamping šotorih je prav tako zakonsko ležišče ter možnost štirih dodatnih ležišč.

 

Ob prijavi prosim navedite, v kateri namestitvi želite bivati ter ali imate izbranega "sostanovalce oz. sostanovalko". Če izbranca nimate, nič hudega, zanjo ali zanj poskrbimo mi!

Prej se prijavite, večja je možnost, da bomo lahko v celoti upoštevali vaše želje :)

Program

Udeležba v nobenem delu programa ni obvezna. 

Čez jogijske asane in programe vas bo vodila Meta Celestina, dolgoletna učenka asan in praktikantka meditacij ter sveže mednarodna ceritificirana učiteljica za jogo. 

Joga in ostale delavnice so primerne za vse ravni znanja in izkušenj. 

Za udeležbo v programu potrebujete blazino za jogo. Če je nimate, nam to sporočite ob rezervaciji, in bomo zanjo poskrbeli mi.

 SPLOŠNI POGOJI

Posredovane podatke bomo uporabljali v skladu z ZVOP in GDPR.

 

Program se bo izvedel ob najmanj 12 prijavah. V primeru, da se program ne bi izvedel zaradi premalo prijav ali zaradi morebitnih Covid omejitev, vas bomo obvestili vsaj 5 dni pred pričetkom ter v celoti vrnili vplačano prijavnino. 

V primeru nezmožnosti udeležbe na taboru zaradi bolezni, se izda dobropis za enega naslednjih dogodkov ali počitnice v Green Valley glamping resortu. Prosimo, da se ne udeležite dogodka, če se počutite slabo, imate Covid simptome oziroma ste bili v zadnjih 14 dneh pred dogodkom v stiku z obolelo osebo. Tudi v tem primeru vam bomo izdali dobropis.

V kolikor bo zakon to še vedno zahteval, bo potrebno ob prihodu izkazati prebolelost, cepljenje ali negativni rezultat s hitrim testom.

Ob prijavi je treba navesti vse morebitne alergije in poškodbe. V primeru telesnih odzivov al poškodbe, ki ni nastala zaradi malomarnosti organizatorja, se odvezuje organizatorja in izvajalce vsake odgovornosti. 

S prijavo se strinjanjate z navedenimi pogoji.