TEAMBUILDINGI IN ZAKLJUČENE ZABAVE

Green Valley Glamping (poznan tudi kot Zupanc Plac) je že od leta 1988 unikatni športno-rekreacijski center za prirejanje zabav, piknikov, sproščenih poslovnih kosil in teambuldingov v osrčju Savinjske doline, v neokrnjeni naravi ob reki Savinji.

Poleg gostinskega objekta s sončno teraso, ponujamo v uporabo 5 tenis igrišč, igrišče za odbojko na mivki (na slednjem je mogoče organizirati tudi nogomet ali rokomet na mivki) ter neskončne površine travnikov primerne za igranje nogometa ali druge športno-animacijske igre. Z našimi partnerji poskrbimo tudi za personalizirano animacijo in dekoracijo.

Za pogostitev nudimo tradicionalni žar meni: piščančja obara ali druga jed na žlico za začetek, nadaljujemo z mešanim mesom na žaru s prilogami in solatami ter zaključimo s sladico. Za posebno doživetje lahko poskrbimo tudi za gurmanske kotičke – v preteklosti smo sodelovali s chefoma Darkom Klemenom in Borutom Jovanom.

V prireditveni šotor namestimo hladilnike s pijačo in točilne naprave za pivo, po dogovoru pa poskrbimo tudi za posebne otočke za pijačo. Pri točenju lahko pomaga naše osebje ali pa si gostje postrežejo kar sami.

Na voljo je tudi parkirišče za več kot 100 avtomobilov ali več avtobusov ter možnost nočitev za več kot 50 oseb.